✓ Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland Ú Mirande de Rijke, Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland, Mirande de Rijke, Ik werd ziek maar de wereld bleek mesjokke Kafka in MEdisch polderland Dit boek bevat hoofdzakelijk persoonlijke ervaringen Het is duidelijk dat ik geen arts ben maar aan de andere kant van het verhaal sta Daar waar ik een mening uit lijk te spreken doe ik dit slechts gebaseerd op persoonlijke visie en ervaring Ooit was ik een gezond mens zoals zo velen Helaas werd ik ziek Toen dit gebeurd ✓ Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland Ú Mirande de Rijke - Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland, Ik werd ziek maar de wereld bleek mesjokke Kafka in MEdisch polderland Dit boek bevat hoofdzakelijk persoonlijke ervaringen Het is duidelijk dat ik geen arts ben maar aan de andere kant van het verhaal sta Daar waar ik een mening uit lijk te spreken doe ik dit slechts

 • Title: Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland
 • Author: Mirande de Rijke
 • ISBN: 9789461290342
 • Page: 132
 • Format: Paperback

✓ Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland Ú Mirande de Rijke ✓ Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland Ú Mirande de Rijke - Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland, Ik werd ziek maar de wereld bleek mesjokke Kafka in MEdisch polderland Dit boek bevat hoofdzakelijk persoonlijke ervaringen Het is duidelijk dat ik geen arts ben maar aan de andere kant van het verhaal sta Daar waar ik een mening uit lijk te spreken doe ik dit slechts

 • ✓ Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland Ú Mirande de Rijke
  132 Mirande de Rijke
Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland

About "Mirande de Rijke"

 1. Mirande de Rijke

  Mirande de Rijke Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland book, this is one of the most wanted Mirande de Rijke author readers around the world.

415 thoughts on “Ik werd ziek, maar... de wereld bleek mesjokke: Kafka in MEdisch polderland”

 1. E n van de betere boeken over dit onderwerp Wat kan ik zeggen Het is vooral ontzettend herkenbaar wat ze schrijft De onmacht, het onbegrip, het enorme gedoe met het UWV, artsen en alle andere instanties Het maakte me ontzettend kwaad, de onmacht die je tegen dat soort organisaties te verduren hebt Het boek zelf is duidelijk geschreven, al bevat het niet zoveel mooie zinnen Je merkt dat de schrijfster moeite heeft om het op te schrijven, met vlagen korte zinnen, woorden ontbreken, het is meer als [...]


 2. Een heel eerlijk boek over de slopende ziekte ME Het geeft heel duidelijk de strijd aan die bij deze ziekte komt kijken De strijd dat je je baan, vrienden en soms zelfs familie kwijtraakt, maar ook de strijd tegen instanties die maar niet inzien hoe invaliderend de ziekte ME is Ik hoop dat dit boek ook vooral door veel niet chronisch zieke mensen wordt gelezen Dit omdat er momenteel geen eerlijk en juist beeld over de ziekte ME bestaat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *